Volkswagen Kombi'den 'Veda' Modeli

1957 yılından bu yana Brezilya’da üretilen ve otomotiv tarihinin en uzun üretilen modellerinden olan Volkswagen Kombi, “Last Edition” ile veda ediyor.

Volkswagen Kombi'den 'Veda' Modeli
 Kombi Type 2 serisini yıllar içinde yeni su soğutmalı motor, iç plastikler, göstergeler ve radyo gibi donanımları güncelleyerek 56 yıl boyunca montaj hattında tutmayı başaran Volkswagen, üretimin sonlanmasını özel bir versiyonla kutluyor. Toplam 600 adet üretileceği duyurulan Kombi Last Edition’ın dış tasarımı iki tonlu gövde boyası, 185 R14C beyaz yanaklı lastiklerle sarılan 14 inç beyaz çelik jantlar, renkli arka camlar ve özel logolarla revize edilmiş.


Postmodern yolcu kabinindeki güncellemeler arasında ise iki tonlu vinil koltuklar, mavi kumaş perdeler, özel paspaslar ve yeni gösterge paneli bulunuyor.


Arkaya konumlandırılmış 1.4-litre EA111 motor benzinle çalıştırıldığında 78 HP, etanol kullanıldığında 80 HP güç üretiyor. Bu motor dört-ileri vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor.


Volkswagen Kombi Last Edition’ın sadece iç pazara sunulacağı ve 85,000 BRL (Brezilya Reali) veya 26,700 avro fiyat etiketi taşıyacağı açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER