İnanılmaz fiyatla Türkiye'ye geliyor!

Maserati'nin en yeni sporcu serileri temmuzda Türkiye'ye geliyor. 460 beygir güç üreten motoruyla dikkat çeken araçlar, özel tasarımı ve renkleriyle öne çıkıyor.

İnanılmaz fiyatla Türkiye'ye geliyor!

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, sportif versiyonu GranTurismo ve onun üstü açık versiyonu GranCabrio'nun en özel versiyonlarını tanıttı.

100'üncü yıla güçlü giriyor
Maserati'nin 100'üncü kuruluş yılı kapsamında, markanın sportif ruhuna çok daha güçlü bir vurgu yapmak amacıyla, GranTurismo MC Stradale ve GranCabrio MC modellerinin Centennial Special Edition versiyonlarını New York ve Pekin'de düzenlenen otomobil fuarlarında görücüye çıkardı.
Başlıklarda ‘mızrak' var
Yedi gövde renginin her biri için özel bir kabin rengi sunuluyor. Deri döşemeli koltuklar, koltuk profillerinin üç renge dayalı (kırmızı, beyaz ve mavi) kontrast oluşturan dekoratif eklentileriyle birlikte oldukça agresif bir görüntü ortaya koyuyor.
Bu motifler aynı zamanda koltuk başlıklarına uzanıyor ve başlıklardaki Maserati'nin efsanevi üç uçlu mızrak logosunu çevreliyor. Aracın Türkiye fiyatı henüz belli olmasa da, standart GranTurismo MC Stradale, 377 bin eurodan (yaklaşık 1.1 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyor.
3 katmanlı yeni renk
Tür­ki­ye tem­sil­ci­li­ği­ni To­fa­ş'­ın yap­tı­ğı mar­ka, ye­ni Cen­ten­ni­al Spe­ci­al Edi­ti­on mo­del­le­ri­ni Tem­muz 2014'te sa­tı­şa sun­ma­yı plan­lı­yor.
Mar­ka­nın her iki mo­de­li de, ha­li­ha­zır­da Gran­Tu­ris­mo MC Stra­da­le mo­de­lin­de su­nu­lan 4 fark­lı göv­de ren­gi se­çe­ne­ği­ne ek ola­rak, 3 adet özel ye­ni 3 kat­man­lı renk al­ter­na­ti­fi­ne sa­hip bu­lu­nu­yor. Bu renk al­ter­na­tif­le­ri­nin ya­nın­da, MC ve Trophy ver­si­yon­la­rın­da 4 ay­rı jant se­çe­ne­ği de oto­mo­bil­se­ver­le­rin ter­ci­hi­ne su­nu­lu­yor.
Jant­la­rın or­ta kıs­mın­da, jant ta­sa­rı­mı­na ve ren­gi­ne bağ­lı ola­rak, Mat Du­man Gri­si ve Kö­mür Gri­si ol­mak üze­re, iki fark­lı renk­te Ma­se­ra­ti­'nin ma­dal­ya şek­lin­de­ki yüz­yıl lo­go­su yer alı­yor.
4.6 LİTRELiK V8
Araçlarda, 4.6 litrelik V8 motor görev yapıyor. 460 beygir güç üreten motor, 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabiliyor. Saatte 303 kilometrelik son hız da yeterli etkileyiciliğe sahip. Araçta kullanılan Brembo karbon fiber seramik fren diskleriyle birlikte aktif güvenlik en üst seviyeye çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER