Lamborghini'nin Yeni Boğası Huracan!

Lamborghini'nin yeni boğası Huracan satışa hazır..

Lamborghini'nin Yeni Boğası Huracan!
İtalyan süper lüks otomobil üreticisi Lamborghini, yeni boğası Huracan’ı satışa sunmaya hazırlanıyor.


Gallardo ile başladı


Marka, daha önce Gallardo modelleri için geliştirdiği polis aracı versiyonlarına, bir yenisini daha ekliyor. Huracan modeli için geliştirilen Polizia isimli versiyon, daha önceki benzerleri gibi İtalya polis başkanına teslim edildi.


250 bin kilometre


İlki 2004'te Roma polis teşkilatının kullanımına sunulan Gallardo modeli, 2008’e kadar 140 bin kilometre yolu geride bırakmış. Araç 2008-2012 yılları arasında da 110 bin kilometre daha görev yapmış.


Teknolojik takviye


Güney İtalya otoyolunda devriye olarak kullanılacak Huracan ise otomatik plaka tanıma ve izleme sistemi gibi son teknoloji polis ekipmanlarıyla donatılmış.


610 beygirlik V10


Araçta görev yapan 5.2 litrelik V10 motor, 4 tekerlekten çekiş sistemiyle kombine ediliyor. 610 beygir güç ve 560 nm tork üreten araç, 0-100 km/s ivmelenmesini sadece 3.2 saniyede tamamlıyor.


Saatte 325 km hız


0-200 km/s hızlanma süresi 9.9 saniye olan araç, saatte 325 kilometrelik son süratiyle de dikkat çekiyor. 


Türkiye’nin en büyük drift yarışı başlıyor


Tür­ki­ye'nin ilk ve en bü­yük drift ya­rı­şı 15 Ha­zi­ra­n’­da İs­tan­bul Ata­türk Olim­pi­yat Sta­dı­’n­da start ala­cak.Tür­ki­ye'nin en se­vi­len mo­tors­por­la­rın­dan olan ve düz git­mek­ten zi­ya­de yan yan git­me­nin esas ol­du­ğu drift ya­rı­şı, pro­fes­yo­nel ya­rış oto­mo­bil­le­ri ve pi­lot­la­rın tam­pon tam­po­na mü­ca­de­le­si­ne sah­ne ola­cak.


400-700 bey­gir


Du­man için­de ya­rı­şan oto­mo­bil­ler ka­dar ufak ka­za­la­rıy­la da dik­kat çe­ken ya­rış­lar, mo­tors­por­la­rı se­ven­le­ri so­kak­lar­dan pist­le­re çek­me­yi amaç­lı­yor. Güç­le­ri 400 ile 700 bey­gir ara­sın­da de­ği­şen oto­mo­bil­ler, 10 bi­nin üze­rin­de se­yir­ci­nin önün­de ipi ön­de gö­ğüs­le­me­ye ça­lı­şa­cak


HONDA


Civic Sedan’ı şimdi al Kasım 2014’te öde


Japon otomotiv üreticisi Honda, Civic Sedan modeli için yeni bir kampanya başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, benzinli veya LPG’li Civic Sedan satın almak ya da aracını Civic Sedan ile değiştirmek isteyenler için, ‘Şimdi al Kasım 2014’te öde’ fırsatı sunuluyor.


Özel ekran hediye


Kampanya süresince Civic Sedan Elegance Smart’ı tercih edenlere ise ayrıca 2 bin 250 lira değerindeki 7 inçlik dokunmatik ekran hediye ediliyor. Öte yandan tüm Civic Sedan’lar için yüzde 0.78 faiz oranıyla 18 ay vadeli 30 bin liralık kredi seçeneği sunuluyor.


GÖKHAN KARA - BUGÜN

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 04:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER