Yeni Kia Sportage Şimdi Türkiye'de

2014 yılının ilk çeyreğinde yenilenmiş olan KIA Sportage, Haziran ayından itibaren Comfort donanımına eklenen otomatik vites seçeneği ile KIA Yetkili Satıcılarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Yeni Kia Sportage Şimdi Türkiye'de

     KIA Sportage modelinin giriş seviyesi olan Comfort serisi ile yüksek standart donanım özellikleri sunuyor.

6 ileri otomatik vitese sahip olan KIA Sportage Comfort, giriş seviyesi olmasına rağmen standart olarak sunulan; deri direksiyon simidi ve vites topuzu, iyonizerli çift bölgeli tam otomatik klima, ön silecek buz çözücü, yağmur sensörü, far sensörü, arka park sensörü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, AUX ve USB girişi, gibi donanımlar ile yüksek konfor, ESP (Elektronik Dengeleme Programı), HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), DBC (Eğim İniş Kontrolü), ROP (Takla Önleme Sistemi), sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları gibi özel donanımlar ile de yüksek güvenlik sunuyor.




     Otomatik vitesli KIA Sportage Comfort versiyonunun teknik özellikleri, Sportage ürün gamında bulunan diğer 1.6L otomatik vitesli araçlar ile aynı değerlere sahip. 1.6L GDI benzinli motor, 135 PS maksimum gücü 6.300 dev/dak’da, 165 Nm olan maksimum torkunu ise 4.850 dev/dak’da üretiyor. Yakıt ekonomisi sunan otomatik vitesli KIA Sportage Comfort’un karma yakıt tüketimi ise 100 km’de 8,8 litre.






     Sportage modeli Haziran ayına özel 64.800 TL’lik tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatına sahipken, 6 kademeli otomatik vitesli Sportage Comfort’a ait tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 68.650 TL. Üstelik Haziran ayında Sportage modelleri 5.500 TL’ye varan indirimler ile KIA Yetkili Satıcıları’nda yer alıyor.



Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 01:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER