Audi'nin efsane otomobilleri İstanbul'da

Audi’nin efsanevi performans otomobilleri AVEK’in yenilenen Showroom’unda sergileniyor.

Audi'nin efsane otomobilleri İstanbul'da

     Audi’nin efsanevi performans otomobilleri AVEK’in yenilenen Showroom’unda

AVEK’in 'Audi Terminal Konsepti' ile yenilediği Showroom’unda Audi’nin en yeni modellerinin yanında heyecan verici performans otomobilleri RS6, RS7, R8 ve S8 de sergileniyor.
İstanbul Tekstilkentte, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren AVEK’in Audi Terminal Konsepti’yle yenilenen Showroom’u, dinamik hatlarıyla markanın “Teknoloji ile bir adım önde” sloganıyla efsaneleşen ilerici kimliğini taşıyor.  
     Yeni tasarım ile 1600 metrekarelik kapalı Showroom alanına kavuşan tesiste, aynı anda 20 araç sergilenebiliyor. Sergilenen otomobillerin arasında, markanın en yeni modellerinin yanında, otomotiv tarihinin efsaneleri arasına giren R ve RS modelleri de bulunuyor. Heyecan verici performans modelleri, RS6, RS7, R8, S8 ve S3’ün de beğeniye sunulduğu yeni Showroom, bu yönüyle, Audi’nin otomotiv teknolojisinde geldiği son noktayı da gözler önüne seriyor.
     Audi’nin en yeni modellerinin de test edilebildiği AVEK’in yeni tesisinde, servis alanı ve kapasitesi de iki katına çıkarıldı. 25 araç liftinin bulunduğu servis alanında günlük servis kapasitesi de 50 araçtan 100 araca çıkarıldı.


Bay-Bayan Kuaförü ve Sinema Salonu
Araçları Audi’nin orijinal yedek parça ve uzman işçiliğiyle emin ellerde servis hizmeti alırken, araç sahipleri sinema salonu, Wi-Fi, bilardo, çocuk oyun salonu, bay veya bayan kuaför gibi imkanlardan da ücretsiz yararlanabiliyor.
AVEK servis müşterilerinin araçları için, ücretsiz yerinden alım, ikame araç, Audi Express Service, havaalanı servisi ve ücretsiz müşteri servisi hizmetleri de sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 04:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER