Doğuş Otomotiv İlke İmza Attı

Türkiye otomotiv sektöründe İç Denetim Kalite Güvence Değerlendirmesi yapan ilk şirket olan Doğuş Otomotiv, bu konuda kazandığı yüksek standart ve kaliteden dolayı Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TIDE) tarafından 2014 İç Denetim Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü.

Doğuş Otomotiv İlke İmza Attı

 Kurumsal yönetişim çalışmalarında şeffaf ve denetime açık yönetim anlayışını benimseyen Doğuş Otomotiv, bu ilkeleri nedeniyle Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TIDE) tarafından ödüllendirildi.

PWC firması tarafından Doğuş Otomotiv İç Denetim Departmanı’nda yapılan incelemede, kurumun faaliyetlerinin ,İç Denetim Enstitüsü (IIA, Institute of Internal Auditors) tarafından belirtilmiş olan en üst uygunluk derecesinde olduğu belirlendi.


Doğuş Otomotiv, bu değerlendirmenin sonucu itibariyle Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından Türkiye’de öncü kuruluşlardan biri olması nedeniyle, 2014 Yılı İç Denetim Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü. Doğuş Otomotiv aynı zamanda otomotiv sektöründe yine bir ilke imza atarak, İç Denetim Kalite Güvence Değerlendirmesi yaptıran ilk şirket de oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 04:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER