2021 Volkswagen Tiguan'ın Türkiye fiyatı açıklandı! İşte tüm detaylar

Volkswagen geçtiğimiz temmuz ayında makyajlı yeni Tiguan'ı tanıttı. Tiguan, sadece 2019'da 910 binden fazla üretilerek, Volkswagen grubunun en başarılı modeli oldu. Bununla birlikte 2007'den beridir dünya çapında 6 milyon adet satış başarısı gösterdi. Yenilenen LED farları ve ızgarasıyla daha dinamik bir görünüme kavuşan, donanım seviyeleri yeniden yapılandırılan makyajlı Volkswagen Tiguan için fiyatlar belli oldu. Bakın ne kadarmış..

2021 Volkswagen Tiguan'ın Türkiye fiyatı açıklandı! İşte tüm detaylar

Alman otomotiv devi Volkswagen'in popüler SUV modeli Tiguan'ın makyajlı versiyonu bundan yaklaşık üç ay önce tanıtılmıştı. Makyajlı Volkswagen Tiguan şimdi de Türkiye yollarına çıkıyor. Makyajlı Volkswagen Tiguan fiyatı 435.000 TL'den başlıyor makyajlı Volkswagen Tiguan, harekete duyarlı "Gesture Control" ile kontrol edilebilen bilgi ve eğlence sistemi, IQ. LIGHT - LED Matrix Farları, dokunmatik 3 bölgeli klima kontrol ünitesi "Climatronic" gibi birçok yenilikçi teknolojisinin yanı sıra keskinleştirilmiş dış hatlarıyla dikkat çekiyor. Makyajlı Tiguan, 1.5 lt TSI 150 PS 7 ileri DSG benzinli ve 2.0 lt TDI 150 PS 7 ileri DSG dizel motor seçenekleriyle alınabiliyor.

Makyajlı Volkswagen Tiguan'ın ön bölümünde yeni LED farlar ile daha yüksek konumlandırılmış ve genişletilmiş ızgara dikkat çekiyor. Krom çıtalarla zenginleştirilmiş bu ızgara tasarımı ve yine güçlü bir krom çıtaya sahip tampon çizgileriyle donatılan makyajlı Tiguan'ın sportif detayları 17-20 inç arası değişen alüminyum alaşımlı jantlarla destekleniyor. Arka bölümde de yine krom detaylar, trapez formundaki egzoz çıkışları ve dinamik LED sinyaller göze çarpıyor.

Makyajlı Volkswagen Tiguan ile birlikte donanım seviyelerinin yeniden yapılandırıldığını görüyoruz. Life, Elegance ve R-Line olmak üzere 3 farklı versiyonla satışa sunulan makyajlı Tiguan'ın tüm donanım seviyelerinin önceki eşdeğer versiyonlara göre zenginleştirilmiş olduğu ifade ediliyor. Life versiyonunda, LED ön farlar, 3 bölgeli dokunmatik klima "Climatronic", yeni çok fonksiyonlu deri direksiyon, hız sabitleyici, 8,5 inç ekrana sahip son nesil Composition Media bilgi-eğlence sistemi, App-Connect gibi üstün donanım özellikleri standart olarak sunuluyor.

Elegance ve R-Line donanım seviyelerinde standart olarak sunulan, interaktif ve akıllı aydınlatma modlarına sahip olan, Volkswagen'in en gelişmiş aydınlatma sistemi IQ LIGHT – LED  Matrix Farlar; farklı yol ve sürüş koşullarına göre otomatik olarak farklı aydınlatma fazlarına geçiş yapabiliyor. Tek farda bulunan 24 adet LED'den oluşan bu matris modül, isteğe bağlı olarak sunulan Dinamik Far Asistanı sayesinde direksiyon açısı, hız, karşıdan gelen araç, yaya trafiği ve hava koşullarına bağlı olarak bağımsız kontrol edilebiliyor.

Elegance donanım seviyesinde bulunan diğer standart özelliklerin başında 9,2 inç diyagonal ekranlı dijital kokpit, 30 renkli ambiyans aydınlatma, kolay açılır/kapanır bagaj kapağı (Easy open / close), panoramik cam tavan, ısıtmalı ön koltuklar /deri direksiyon, 18 inç alüminyum alaşım jantlar ve gümüş tavan rayları bulunuyor.

Fiyat listesi ise şu şekilde:

1,5 TSI ACT 150 PS DSG - Life - 435.000 TL

1,5 TSI ACT 150 PS DSG - Elegance - 486.300 TL

1,5 TSI ACT 150 PS DSG - R-Line - 518.400 TL

2,0 TDI SCR 150 PS 4MOTION DSG - Elegance - 724.700 TL

2,0 TDI SCR 150 PS 4MOTION DSG - R-Line - 775.200 TL

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER