Toyota İçin Tam Zamanı!

Toyota’nın haziran kampanyasında mayıs ayı avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde haziran ayına özel fırsatlar sunuluyor. Ayrıca Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması da sürüyor.

Toyota İçin Tam Zamanı!

 Toyota’nın şehir için kullanımda fonksiyonelliği ile ideal Yaris modelinde haziran ayına özel 3 bin 70 TL’ye varan ve ailelerin öncelikli tercihi Verso modelinde 3 bin 50 TL’ye varan indirimler sunuluyor. Verso sahibi olmak için çok daha uygun ödeme seçeneklerini isteyenler için ise indirimin yerine 28 bin TL’lik kredi 48 ay 0,66 faiz ile Toyota Finans uygulamaları ile müşterilere buluşuyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Ocak ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için “takas” imkanı da sunuluyor. 

 
Haziran kampanyası kapsamında yeni bir Toyota sahibi olmanız için, mayıs ayında sunulmaya başlanan fırsatlar haziran ayında da devam ederken, dünyada en çok satılan otomobil olan Corolla 49 bin 950 TL’den,  Auris ise 48 bin 950 TL’den başlayan özel fiyatlar ile satışa sunuluyor. 
 
Toyota’nın sürpriz indirimler sağlayan “Toyota’yı cep’ten indir”  uygulaması da haziran ayında devam ediyor. Bu uygulama ile Toyota müşterileri, web sitesi, Facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota’ya yollayıp özel indirimler alıyorlar. Mesaj yollayan müşteriler, Toyota tarafından yollanacak kod ile Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalara giderek özel indirimlerden yararlanabiliyorlar. Haziran kampanyasına dahil tüm Toyota modellerine sahip olmak için 48 ay vade ve aylık yüzde 1,06’lık faiz oranından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Toyota Plazalara uğramak olacak.  
 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER