2021 Volkswagen Passat İlk İnceleme

Lüks bir iç mekana ve birçok standart özelliğe sahip geniş, orta boyutlu bir sedan arıyorsanız, 2021 Passat düşünebileceğiniz bir araba. Güçlü görünüşü, sportiflik ve konfor, büyük arka koltuk ve bagaj makul başlangıç ​​fiyatı ve mükemmel güvenlik derecelendirmelerine sahip.

2021 Volkswagen Passat İlk İnceleme

2021 Passat , Jetta’dan ne kadar büyük? 

VW Passat, 2.80 metre dingil mesafesine sahip 4.91 metrelik bir sedan. Jetta ise 2.68 metre dingil mesafesine sahip 4.70 metrelik bir sedan. Passat’ın arka koltuğu olağanüstü geniş.

Işık Yardımı nedir?

Passat R-Line’daki standart ekipman olan Light Assist, öndeki trafiği analiz etmek ve gerekirse uzun huzmeli farları otomatik olarak kapatmak için ön camda bir kamera kullanır.

2021 Passat nerede üretilmekte?

Passat, Volkswagen’in Tennessee, Chattanooga’daki üretim tesisinde üretiliyor. VW geçtiğimiz yıl, Tennessee`de üretilen Passat’ın görünümünü keskin hatlar, coupe benzeri bir tavan çizgisi ve agresif bir ızgara ile güncelledi. VW’nin en büyük otomobili olan Passat, Honda Accord, Toyota Camry, Hyundai Sonata ve yeni Kia K5 gibi zorlu rakiplerle savaşıyor. Passat bu sınıftaki en çok satanlardan uzak olsa da, iyi bir performans ve geniş bir iç mekan sunuyor. Kia Stinger veya Nissan Maxima kadar güçlü olmasa da, Passat  turboşarjlı 2.0 litrelik motoru ile güçlü bir performans sunuyor.

2021 Volkswagen Passat’ı Kullanmak

Passat’ın 2.0 litrelik turboşarjlı 4 silindirli motoru 174 beygir gücüne ve 206 lb-ft torka sahip. Ön tekerleklere güç gönderen 6 vitesli otomatik şanzımanla eşleşir. Bu motor günlük işe gidip gelmek için bolca güce sahip. 6 vitesli otomatik şanzıman güzel ancak düşük hızlarda hızlanma sırasında güç iletimi ipeksi bir şekilde pürüzsüz değil. Direksiyonu oldukça hafif. 2021 Passat’ın bazı sportif iddiaları olsa da, en iyi özellikleri konforlu ferah kabini ve devasa gövdesi.

Favori Özellikleri

Standart sürüş desteği 2021 Volkswagen Passat’ın her trim seviyesi standart olarak yaya izleme, kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı ile ön trafik yardımı ile birlikte gelir. Temel modelin hemen üzerindeki trim seviyesinde standart olarak sunulan ilave güvenlik özellikleri bulunmaktadır. PREMIUM ÖZELLİKLER 400 watt Fender ses sistemi, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, deri oturma yüzeyleri ve Park Assist(Park Yardımı) gibi seçenekler Volkswagen’in orta boy sedanına bazı lüks özellikleridir.

2021 Passat İç Mekan

Passat’ın iç mekanı sadece geçen yıl yeniden tasarlandı o nedenle 2021 için çok az şey değişti. Bu değişimlerle birlikte, bu büyük Volkswagen sedan içeride çekici olmaya devam ediyor. Koltuk konforu rahatken, Passat’ın sürücü koltuğu yüksekliği ayarlanabilir bu da daha kısa sürücülerin rahat şekilde yerleşebilmesine ve aracı kullanmasına yardımcı olur. Arkada yolcular kavernöz bir arka koltuğa sahip. En uzun arkadaşlarınız bile orada oturmaktan şikayet etmeyecektir. Passat’ın bilgi-eğlence sistemi sınıfının lideri olmasa da, kullanımı kolaydır. Apple CarPlay ve Android Auto, Bluetooth gibi uygulamalar standarttır.

2021 Passat Dış Cephe

Geçen yılki yenilemede, Passat hala daha keskin bir burun, keskin çizgiler ve daha coupe benzeri bir profil ile sade bir görünüme sahip. VW’nin 5 kişilik büyük sedanı 17 inç alaşım jantlarla standart olarak geliyor ve SE’de ise 18 inçler mevcut. R-Line Passats ise daha büyük alaşımlı jantlara sahip(19 inç).

2021 Volkswagen Passat Standart Özellikleri

2021 Volkswagen Passat S, 174 beygir gücünde 2.0 litrelik turboşarjlı bir motor, 6 vitesli otomatik şanzıman, otomatik acil fren, kör nokta monitörü ve arka çapraz trafik uyarısı içeriyor. Ayrıca standart: manuel ayarlı kumaş koltuklar, 6,3 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, CD çalarlı 6 hoparlörlü ses sistemi, 17 inç alaşım jantlar, LED farlar ve arka lambalar, Bluetooth ve Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu.

2021 Volkswagen Passat Motor Özellikleri

2021 Volkswagen Passat’ta mevcut olan güç aktarma organı : 174 beygir gücü ve 6 ileri otomatik şanzıman ile ön tekerleklere sağlıklı 206 lb-ft tork gönderen turboşarjlı 2.0 litrelik bir motor.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER