2013 Kia Picanto LPGi Görücüye Çıktı

Düşük işletim maliyetine sahip küçük araçlara yönelik artan müşteri talebine yanıt vermek için geliştirilen yeni çift yakıtlı Picanto LPGi de IAA 2013 fuarında tanıtıldı.

2013 Kia Picanto LPGi Görücüye Çıktı
HABERİN GALERİSİ
KİA Picanto LPGi

KİA Picanto LPGi

 67 ps güç ve 90 Nm tork üreten üç silindirli 1.0 litrelik Kappa motorun özel bir versiyonuna sahip olan Yeni Picanto LPGi, konvansiyonel benzinli Picanto modellerinden daha düşük işletim maliyeti vaat ediyor.


Yeni versiyonun LPG modunda yakıt ekonomisi 5.8 l / 100 km ve CO2 emisyonu da 100 g/km olacak – otomatik stop-start sistemine (ISG) sahip modellerde ise 5.6 l / 100 km ve 97 g/km olacak.


Yeni Picanto LPGi iki yakıt deposuna sahip – arka aksın baş kısmında normal konumunda olan standart 35 litrelik benzin deposu ve bagajın altında daha önce yedek lastiğin bulunduğu yerde olan 27 litrelik basınçlı LPG deposu. Sürücüler, basit şekilde gösterge panelinde bulunan bir düğmeye basarak benzinden LPG’ye (veya tam tersi) geçiş yapabilecekler.


Başlangıçta, iki yakıtlı model Almanya, İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Portekiz ve Hollanda’da piyasaya sunulacak. Bu ülkelerin, Picanto satışlarının %7’sini oluşturması bekleniyor. Yılın son döneminde satışa sunulduğunda, soldan direksiyonlu Picanto LPGi, piyasada 7 yıl veya 150.000 km garantisi olan ilk ve tek LPG’li araç olacak.







RESİMLERİN DEVAMI İÇİN, FOTO GALERİYE GİT





Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER