2013 Ford Mondeo Vignale Frankfurt Oto Fuarı'nda Görücüye Çıkıyor!

Avrupalı ​​tüketiciler yeni Mondeo için en erken 2015′e kadar bekleye dursunlar, Ford gelecek hafta başlayacak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni Mondeo Vignale çalışmasının tanıtım hazırlıklarına çoktan başladı.

2013 Ford Mondeo Vignale Frankfurt Oto Fuarı'nda Görücüye Çıkıyor!
HABERİN GALERİSİ
2013 Ford Mondeo Vignale

2013 Ford Mondeo Vignale

 Bazı modellerin gelecekteki üst versiyonları için bir önizleme görevi üstlenen Yeni Mondeo temelli lüks konsept, Ford’un donanım hiyerarşisinde Titanyum X’in üzerinde yer alacak yeni Vignale seviyesine işaret ediyor.

2015'den itibaren sunulmaya başlayacak yeni Vignale ekipman seviyesi “giderek daha çok özellik talep eden potansiyel alıcılara” (yüzde 10-15) hitap edecek ve ilk önce Mondeo/Fusion’da daha sonra ise S-MAX ve Edge modellerinde kullanıma sunulacak.


2013 Ford Mondeo Vignale konseptte ise yeni premium ön tampon, kromajlı kapı kolları ve ayna kapakları, krom ön ızgara ve 20-inç alaşım jantlar dikkat çekiyor. İç mekandaki yükseltmeler arasında deri kaplı orta konsol, gösterge paneli ve direksiyon simidi, entegre Wi-Fi, kapı panellerindeki desenlerle uyumlu zarif deri döşemeler ve bagajda bulunan Vignale logolu saklama çekmecesi yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2013, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER